Zaden- en plantenruilbeurs

De tuin van Elzenhof is een kleine groene oase in de Malibranwijk. Je kan er met je kinderen komen spelen en er is ook een serre, gebouwd door Ognev Vlaminck. De serre is er voor iedereen. Je kan er plantjes komen planten maar ook gewoon wat komen luieren in de zetels. Het collectief "Les Incroyables Comestibles d’Ixelles" helpt mee aan het onderhoud van de serre.

Op zondag 9 maart tussen 10 tot 16u organiseren we een grote lenteschoonmaak van de serre.
Hiervoor zoeken we nog helpende handen !

Op 16 maart tussen 14 en 18u zaaien we een eerste keer dit seizoen in en rond de serre. Zaadjes, potgrond en potten zullen beschikbaar zijn. Kom je plantjes zaaien in kleine potjes en zet deze in de serre. Nadien kan je je plantje herplanten in een andere tuin of in de openbare ruimte of gewoon meenemen om op je balkon te zetten.

Op zondag 30 maart tussen 14 en 18u is er een zaden- en plantenruilbeurs (i.s.m. Les Incroyables Comestibles). Kom langs om je zaadjes en/of plantjes te ruilen ! Of koop er tegen een klein prijsje (enkel indien er genoeg planten en zaden zijn).

Zin om te komen helpen met de opkuis van de serre, of om te komen zaaien? Wil je een tafel reserveren om zaden en planten te ruilen? Laat het weten aan myriam.saenen@vgc.be of kom gewoon langs.

GC Elzenhof
Kroonlaan 12
1050 Elsene


Plan van de rubriek

petit trombone

Uitwisselingsruimte