Van Brussel tot in Tokyo staan de Stadsmoestuinen in de kijker!

Dit jaar 2015-2016 staat ook voor de eerste editie van de Newsletter van de Stadsmoestuinen. Van Brussel tot in Tokyo, waren jullie zowat 400 gepassioneerden en nieuwsgierigen, zowel gevorderde als beginnende tuiniers om ons te lezen!

De stadsmoestuinen staan in de kijker, en niet alleen in België ! De stadsmoestuinen lieten van zich horen tot in Frankrijk, Duitsland, Nederland, Engeland, Luxemburg, Italië, Spanje, Turkije, Canada, Japan en zelfs de Verenigde Staten.

Deze eerste vier newsletters kregen veel aandacht ! Jullie waren namelijk zowat 400 lezers om ons te volgen gedurende dit jaar. De drie artikels die het meeste aandacht kregen waren :
-  De nieuwe projecten 2015
-  Permacultuurlessen en andere events in de Agenda
-  De Open Tuin

Naast de newsletters werd er op de website van de stadsmoestuinen, die in constante evolutie is, ook een grote stijging in het aantal bezoekers opgemerkt. Sommige rubrieken werden aangevuld en trokken dit jaar bijzonder veel lezers aan :
-  De Bronnen, een goudmijn boordevol documenten, advies, bronnen en tips voor de aanmaak en het beheer van een collectieve tuin ;
-  De Agenda, om op de hoogte te blijven van de events omtrent stedelijke landbouw, stadsmoestuinen, de collectieve tuinen, enz ;
-  Het Uitwisselingplatform - dat de mogelijkheid biedt om vraag en aanbod te verspreiden van personen betrokken bij en/of geïnteresseerd in ecologisch tuinieren in het Brussels Gewest.

Hartelijk dank aan allen en tot heel binnenkort !


Plan van de rubriek

petit trombone

Uitwisselingsruimte