Open tuin in het Moestuin Multivers Karrenberg

Een vijver in uw moestuin? Waarom niet... Maar hoe deze aan te leggen en te onderhouden? Welke troeven voor uw tuin en voor de biodiversiteit?

De tuinierders van Multivers in Bosvoorde en het Collectief ipé, dat door Leefmilieu Brussel werd aangesteld om het stadsmoestuinennetwerk in het Brussels Gewest te begeleiden, nodigen u uit op zondag 25 oktober voor een vormings-, uitwisselings- en werknamiddag Olivier Decocq, afgevaardigde van het Paul Duvigneaudcentrum zal zijn kennis, methodes en ideeën met ons rond dit onderwerp.
Uitwisselen waarna we allen samen de tuinierders van Multivers Karrenberg een handje zullen toesteken om hun vijver op te nappen.

De namiddag wordt afgesloten met een drankje in de Psylophone (zie gegevens hieronder). Ook degenen die niet kunnen deelnemen aan de werf, zijn hartelijk uitgenodigd voor de afsluitingsdrink!

Concreet...
14u-15u : "De vijvers in de stad : wat ervan te verwachten ? Waar ? Hoe ? " Opleiding door Olivier Decocq van het P. Duvigneaudcentrum in het huis van de energie, Payfa-Fosseprezplaats 13 (MIVB halte ’Wiener’)

15u15-16u45 : Open werf (neem uw werkkleding en handschoenen mee). De tuin bevindt zich op de hoek van
de Gemeentelijk Godhuisstraat en de Karrenbergstraat. De ingang zal aangegeven worden.
16u45-18u : Aperitief in de Psylophone - Gemeentelijk Godhuisstraat 90 in 1170 Bosvoorde. Breng gerust wat hapjes mee!

Kan u uw deelname aan de werf en/of de drink bevestigen per mail via info@potagersurbains.be en dit voor 20 oktober ? Hartelijk dank, dat vergemakkelijkt de organisatie. Hopelijk tot dan !

De tuinierders van Multivers Karrenberg

Amélia en Sophie van het Collectief ipé voor het begeleiden van het stadsmoestuinennetwerk


Plan van de rubriek

petit trombone

Uitwisselingsruimte