Bientôt à Table

Terra Madre Day 17/12, 20h00, Atelier des Tanneurs Grande soirée Bientôt à Table Avond

Op Terra Madre Day zet Slow Food, naar jaarlijkse gewoonte, de voedingsdiversiteit in de wereld in de kijker. We promoten die dag lokale tradities en artisanale producten, en tonen aan het publiek hoe ons netwerk die kennis en creativiteit inzet op weg naar een betere toekomst.

Om deze dag mee te vieren en het jaar feestelijk af te sluiten, nodigen we jullie uit op onze eigen Terra Madre Avond die plaatsvindt op 17 december om 20u00 in de "Atelier des Tanneurs" in de Huidvetterstraat 58 - 1000 Brussel ( 1ste verdieping - grote zaal)

Meer informatie.

Als eregenodigden stellen wij u de 2 auteurs van het boek "Bientôt à Table" voor, Sophie Moens en Carlo de Pascale, die ook het fantastische programma met dezelfde naam presenteren op Radio Première, elke zaterdag van 11u00 tot 12u00.
Ze signeren hun boek in aanwezigheid van talrijke genodigden.

We stellen jullie een walking dinner voor in aanwezigheid van verschillende personages uit het boek.
Carlo de Pascale himself bereidt een "risotto met groenten", Julien Hazard brengt kazen van rauwe koemelk, Bernard Leboucq komt met bieren van de brouwerij de la Senne, Sophie Looze met de koffies Looze, alsook een selectie van natuurlijke wijnen van Patrick Böttcher, wijnblogger, bestuurder van ons Convivium en columnist van het programma "Bientôt à Table" die tevens zijn eigen boek "Tronches de Vin 2" zal signeren.

Inschrijven voor dit evenement is VERPLICHT en GRATIS en worden gedaan via het aanmeldingsformulier.
Enkel het Walking Dinner is betalend ( 10 € voor Slow Food leden en 15€ voor niet leden )

Neem je vrienden mee en schuif mee aan tafel!


Plan van de rubriek

petit trombone

Uitwisselingsruimte