Bénéfiet Moestuin Biestebroek

Het Moestuin Collectif nodigt jullie uit om de tuin in te huldigen en om de komst van de zomer te vieren !

Wie zijn we ?
Moestuin Collectif ontstond nadat er een ruimte werd gevonden binnen het project Biestebroek van Toestand vzw. De oude gebouwen van het muzieklabel PIAS vinden tijdelijk een nieuwe bestemming als socio-cultureel buurtcentrum.
Nu de tuin begint te groeien is de tijd gekomen, vinden we, om de plek open te stellen aan het publiek met een openingsfeest !!!

We voorzien verschillende workshops ; zaadbommen maken, potten maken uit krantenpapier en vazen uit kapotte lampen.

Samen voor Morgen zal zorgen voor heerlijke, vegetarische pizza’s, gebakken in de mobiele steenoven ! Ook zal een bar de strijd aangaan tegen de dorst, met lokale bieren, fruitsap en ijsthee. En natuurlijk wat muziek om de sfeer erin te brengen. We nodigen een aantal groepen uit en de 54 Soundsystem draait de rest van de avond aan elkaar.

Dus kom zeker langs, want het wordt niet te missen !

*** VRIJE BIJDRAGE ***

+++++ DETAILS +++++

=> INFOSTAND: 14u – 18u
=> WORKSHOPS : 14u – 18u ; zaadbommen/origami kiemplant/stekken lampvazen/mozaïek
=> PIZZA VEGGIE (Samen voor Morgen): 16u – 21u
=> BAR ; freedom pils, brasserie de la Senne, sap drie wilgen, homemade ice-tea en gratis water
=> MUZIEK + 54 SONDSYSTEM: 14u – 22u

HARTMANN & THE ROSE (Reggae/Dub)
Zijn 2 selectaz van 54 kolaktiv. Ze spelen rootsreggae met dubwised selecties. Enkele jaren geleden stapten ze binnen in de soundsystemcultuur, met als grote broer Livitones ! PEACE !

LIVITONES (Roots)
Maken deel uit van 54kolaktiv en zijn gepassioneerd door reggae en dub. Ze brengen een mix van zowel nieuwe als oude jamaïcaanse- en engelse reggae. Jullie kunnen jullie verwachten aan diepe bassen, bestaande uit een selectie van enkel en alleen vinyls.

SELIM DION (Balkan/Klezmer/Gipsy)
Met zijn Oosterse afkomst en zijn kolossale liefde voor muziek laat Selim Dion de mensen graag dansen tot dat de communistische zweet druppelt van het plafond. Hij is opgegroeid met Balkan muziek , zonder de echte naam er van te weten. Voor hem waren dat de liedjes van de huwelijksfeesten. TripHop producer in normale tijden. Hij heeft al harten in Slovakije , Kosovo en Tsjechie doen smelten.

PHONETICS (Rythm & Blues)
Hij vindt het niet tof om tekstjes te schrijven over hemzelf. Hij verkies om plaatjes te mixen, goeie rhythm and blues of northern soul.

RAMGAD (Ska/Punk)
Misterieus schaaldier gekend om de unieke paringskreet die het produceert. Merkwaardig is ook de dronken meute die verschijnt telkens als het ritueel begint.
U vraagt? wij vullen u gaten!

MUMBLE (Indie/Emo/Punk)
Het is een redelijk OK band met OK liedjes en een OK live performance. Hun uiterlijk is OK en ze maken van tijd tot tijd een aantal OK grappen.

SCHREBER (Alternative/Post Rock)
Onze muziek wordt door onszelf omschreven als "Mooi Lawaai" en "GroteBozeLocomotief".
Dit is eerlijk het beste waar we konden op komen, en nog is het vrij vaag.
Komen kijken en het voor uzelf uitmaken is de boodschap!


Plan van de rubriek

petit trombone

Uitwisselingsruimte