Algemene vergadering Commons Josaphat

Was je ooit al eens aanwezig bij een van onze activiteiten en kreeg je toen zin om mee te werken? Heb je al over ons gehoord en wil je ons beter leren kennen? Ben je al op een of andere manier betrokken bij onze werking? Wil je mee bouwen aan de commons in Brussel?Dan verwachten we je op onze algemene vergadering, zondag 28 augustus op de Josaphatsite!

Als je nader wil kennis maken met onze werking, dan ben je welkom om 14u30 op de site: We stellen Commons Josaphat en ons voorstel voor de ontwikkeling van de Josaphatsite voor.

Ken je ons al wat beter ? Kom dan, om 16u naar onze algemene vergadering in het Atheneum E. Hiel in de Charles Gilisquetlaan 34 (op 5 minuutjes wandelen van de Josaphatsite). We maken de stand van zaken op van de afgelopen maanden en maken samen plannen voor de toekomst. Een collectief vertrek vanaf de Josaphatsite is voorzien om 15u40.

Wil je tonen dat je ons steunt, of wil je informeler kennis maken? Kom dan achteraf naar de drink op de site vanaf 19u00. (Recup’Kitchen zorgt voor hapje en drankje)

Afspraak op de Josaphatsite, ingang langs de metalen poort links van nr.152 op de Gustave Latinislaan te 1030 Schaarbeek.

>> Graag je aanwezigheid bevestigen per mail op ideascommonsjosaphat@gmail.com, dat vergemakkelijkt onze organisatie. Maar je bent zeker ook welkom zonder bevestiging!


Plan van de rubriek

petit trombone

Uitwisselingsruimte